A földbe süllyesztett fürdődézsa kivételes befektetés, és egyben az egyik legjobb elem, amelyet a szabadidő eltöltésére használhat. Egy ilyen földbe süllyesztett dézsafürdő telepítése azonban elég sok időt és erőfeszítést igényel. De meg kell tanulnia, hogyan kell ezt a dézsafürdőt megfelelően telepíteni, és akkor gond nélkül használhatja. A beépített fürdődézsa eredményének elérése egy kicsit nehéz lehet, de ezek a tippek segítenek abban, hogy a földbe süllyesztett fürdődézsát megfelelően és hiba nélkül telepítse.

A fürdődézsát szállítjuk

Csapatunk szállítja Önnek a Dézsafürdőt, amely becsomagolva és lepecsételve érkezik, így nem lesz semmilyen sérülés vagy probléma. Ez segít abban, hogy minden rendben legyen, és a fürdődézsa néhány tartozékkal is érkezik. Ez segít időt megtakarítani, miközben felgyorsítja a telepítési folyamatot.

Picture2

Néhány kő hozzáadása a szélén

Azért van szükség sziklákra a földbe süllyesztett pezsgőfürdőhöz, mert ezek stabilitást adnak. Néhány szikla megléte elég sokat segít, használhatja őket a készülő építmény állványaként. Ez kötelező, ha nem szeretné, hogy a beépített fürdődézsa mozogjon, miközben használja. Ha ezt megteszi, az eredmény sokkal egyszerűbb lehet, és biztosan értékelni fogja, ahogyan az egész működik.

Picture3

Az első pillér elhelyezése és az építkezés megkezdése

Az első oszlopot a sziklákra kell helyezni, mivel rendkívül fontos, hogy az a helyére kerüljön, és az elvárásoknak megfelelően működjön. Győződjön meg róla, hogy az első oszlop stabil, mert az egész konstrukció attól függ, hogy nem mozog-e véletlenszerűen.

Picture4

Erről az oszlopról kell majd megteremtenie az alapot, és biztosítania kell, hogy minden zökkenőmentesen folyjon. Mielőtt hozzáadná a többi fadarabot, meg kell győződnie arról, hogy minden sík, ezért néhány extra kő hozzáadása segít abban, hogy a folyamat összefüggő és hatékony legyen.

Picture5

Az oldalán lesz néhány fadarab, ahová a kemencét teheti. A jobb oldal felé a képen látható módon fát kell majd elhelyeznie az oldalakon, hogy a földbe süllyesztett fürdődézsa jól illeszkedjen. Néhány mérésre van szükség, hogy minden zökkenőmentesen és problémamentesen működjön.

Picture6

A dézsafürdő hozzáadása

Most már csak annyi a dolga, hogy a fa részt a tetejére helyezze, így lesz egy emelvénye, amin dolgozhat. Miután ezt megtette, elsődlegesen arra kell összpontosítania, hogy a fürdődézsát platformra helyezze. Bizonyos esetekben szükség lehet arra, hogy a forró kád alatt további támasztékot adjon hozzá. A fő gondolat az, hogy biztosítsa, hogy a fürdődézsa egyáltalán ne mozogjon, mivel ellenkező esetben ez különböző problémákhoz vezethet, és ezt el kell kerülnie.

Picture7

Ezért, amikor telepíti a földbe süllyesztett dézsafürdőt, ellenőriznie kell, és biztosítania kell, hogy semmi sem mozog. A kellő nyugalom biztosítása nagyon fontos, mivel ez segít finomítani az élményt, és megelőzni az esetlegesen felmerülő problémákat vagy kérdéseket.

A kemence beszerelése

A kemencét közvetlenül a pezsgőfürdő melletti térbe kell telepítenie. Egy dolog, amit itt meg kell jegyeznie, hogy bőven legyen hely a kemence kinyitásához, mert ott kell majd az összes fát beletenni. Ez egy döntő fontosságú dolog, amire összpontosítani kell, különben problémák merülhetnek fel. Tehát valóban szeretné megfelelően tesztelni az ajtót, és biztosítani, hogy ne legyenek problémák.

Picture8

Egy másik dolog, amire összpontosítani kell, hogy a kémény megfelelően irányított legyen, és a forró levegőt elnyomja. Nem szeretné, ha az ön vagy a jakuzziban tartózkodók felé irányulna, mert az problémát okozhat.

Picture9

Szüksége van fedélre?

Igen, annak érdekében, hogy a földbe süllyesztett pezsgőfürdőben ne halmozódjon fel törmelék, feltétlenül szükséges, hogy lehetőség szerint fedelet tegyen rá. A fedél hozzáadása nagyszerű ötlet, mert távol tartja a port, a szennyeződéseket és a koszt a jakuzzitól. Ráadásul sokkal egyszerűbbé és könnyebbé teszi a tisztítási folyamatot.

Picture1

Konklúzió

A földbe süllyesztett pezsgőfürdő telepítési folyamata nem túl bonyolult, amint láthatja. Egy ilyen beépített pezsgőfürdő telepítése azonban sok figyelmet és összpontosítást igényel. Szükség van néhány szerszámra és építésre, de erre azért van szükség, hogy az alap megfelelően és problémamentesen működjön.

Picture10

Ezért ajánljuk a fentiekben bemutatott lépéseket, kövesse iránymutatásainkat és képeinket. És ha bármilyen más kérdése vagy kérése van, csapatunk mindig itt lesz, hogy segítsen, csak lépjen kapcsolatba velünk. Szerezze be saját földbe süllyesztett fürdődézsáját még ma, és telepítse az alábbi egyszerű iránymutatások alapján!

Kérdések?
close slider
×