Saját földbe süllyesztett pezsgőfürdő jakuzzijának elkészítése munkaigényes feladat, és egy kis próbálkozást és hibázást igényel. Másrészt viszont nagyon lebilincselő és érdekes is lehet. És az eredmények minden bizonnyal az ötletek széles skáláját hozzák az Ön számára. A süllyesztett földbe süllyesztett pezsgőfürdő jakuzzi tényleges építésének folyamata egy kis kihívást jelenthet, de az Ön által kívánt élményt és minőséget kínálja. Ezt szem előtt tartva, itt vannak azok a dolgok, amelyekre itt kell összpontosítania, és milyen dolgokat kell tennie a megfelelő eredmények elérése érdekében.

A talaj felső rétegének eltávolítása

A folyamatot a talaj felső rétegének eltávolításával kezdi. Ez megkönnyíti a süllyesztett földbe süllyesztett pezsgőfürdő jakuzzi alapjának tényleges előkészítését. Ez egy kicsit intenzív lehet, a pezsgőfürdő méretétől függően. De mindenképpen érdemes kipróbálni magadnak, és ennek megfelelően alkalmazkodni a legjobb eredmény érdekében. Miután eltávolította a felső réteget, szeretné megtisztítani az összes szennyeződést, így minden megtisztul és készen áll a következő folyamatra. Ez az, ami megfelelő megközelítést és megfelelő élményt nyújt, anélkül, hogy aggódnia kellene bármilyen probléma miatt.

A pezsgőfürdő alapjának betonozása

Ahhoz, hogy stabil alapot kapjon, betont kell használnia. Az alábbi képeken jól látható, hogy még egy gödröt kell ásnia, hogy a beton első része bejusson. Ezután szeretné elteríteni és létrehozni eléggé keresztben, majd betonnal feltölteni. Fontos, hogy a kádnak stabil alapja legyen, talán egy kicsit megemelve a talajból, így nem kell aggódnia az állóvíz vagy valami hasonló miatt. A betonkereszt tökéletes alapot kínál az egész folyamathoz.

A beton tetején hozzá kell adnia az alappilléreket, így nagy stabilitást kaphat. Ez sokat segít, nagyon jó értéket és tapasztalatot közvetít, és az eredmények összességében nagyon lenyűgözőek és megkülönböztetőek egyidejűleg. Most már egy nagy keresztnek kell lennie, amelyet a süllyesztett földbe süllyesztett pezsgőfürdő jakuzzi alapjaként használhat. Mindig fontos, hogy tartós legyen az alap, különben sérülésekre és problémákra számíthat, és mindezek olyan dolgok, amelyeket el akarsz kerülni.

A földbe süllyesztett pezsgőfürdő elhelyezése

Miután az egész rendszer alapja és alapja elkészült, ez a tökéletes alkalom arra, hogy a betonkereszt tetején elhelyezze a földbe süllyesztett pezsgőfürdőt. Fontos szem előtt tartani, hogy a vízszigetelő anyagnak a kád faalapzata és a betonkereszt közé kell kerülnie. Miért van erre szüksége? Segít elkerülni a fa károsodását. Mivel a földbe épített pezsgőfürdő hosszú ideig itt lesz, a fa idővel degradálódat, és ezt mindenképpen figyelembe kell venni egy ilyen helyzetben. Ideális esetben azt szeretné, ha a készüléket megfelelően lezárná, így megakadályozhatja, hogy szennyeződések kerüljenek a földbe épített pezsgőfürdőbe.

Kültéri terasz építése

Most, hogy a földbe épített pezsgőfürdő elkészült, amit tennie kell, az az, hogy elkezd dolgozni a kültéri teraszon. A betondoboz hozzáadásával kell kezdenie, és a terasz alapjaként kell használnia őket. Azt szeretné, hogy a terasz elég hosszú legyen, és nagyon jó élményt és értéket fog nyújtani.

Javasoljuk, hogy a betontömbök közé tegyen kavicsot. Ez fontos, ha jó vízelvezetést szeretne, és az így elérhető eredmények elég jók. Szerelje a WPC rudakat keresztben a beton alapblokkokhoz. A kompozit vesszőket ajánljuk, mert nagyon jól használhatóak, és itt sok értéket és minőséget közvetítenek. A vesszőket egymástól távolabb szeretné felhelyezni.

Ráadásul azt szeretné, ha kiegyenlítettek lennének, így biztos lehet benne, hogy a teraszra szánt felső lapok nem hajlanak meg. Azt akarja, hogy síkok legyenek, így a biztonsága miatt való aggódás nélkül sétálhat. Ennek elvégzése a legjobb megközelítés, és ez biztosan nagyszerű eredményeket és óriási értéket fog közvetíteni. Jó ötlet kipróbálni a stabilitást, mielőtt bármit hozzáadna a tetején. Egy kis próbálkozásra és hibára lesz szükség, hogy ezt jól csinálja, de a minőség ott van, és csak magadnak kell kipróbálnod.

A felső kompozit panelek felszerelése

Ez az az idő, amikor hozzá kell adnia a kompozit paneleket a korábban létrehozott szerkezethez, miután mindent tesztelt és látta, hogy stabil, most arra összpontosít, hogy biztosítsa, hogy a paneleket telepítse és mindent megfelelően használjon. Javasoljuk, hogy tesztelje őket, miután néhány panelt telepített, hogy lássa, hogy minden egyenletesen van-e hozzáadva, és hogy nincsenek merülő foltok vagy problémák. Ez a döntő szempont, amit szem előtt kell tartania.

A süllyesztett pezsgőfürdő emelkedésének kialakítása

Ezen a ponton szeretné elkezdeni a földbe süllyesztett pezsgőfürdője emelkedésének kialakítását, hogy megfelelően beágyazhassa azt. Szeretne egy lépcsőt hozzáadni, amely segít Önnek abban, hogy gond nélkül be- és kiszállhasson a tetejébe. Maga a rendszer nagyon szépen működik, és nagyon kényelmessé teszi a folyamatot.

Utolsó simítások

Most már csak az utolsó simításokat, az extra paneleket szeretné hozzáadni, és akkor észre fogja venni, hogy az egész folyamat jó lesz. Ez elég sokat segít, és azt a fajta értéket és élményt közvetíti, amelyet szeretne. Ez a helyes megközelítés, és meg fogja tapasztalni, hogy nagyon jól működik. Miután elhelyezte az utolsó simításokat, minden készen áll, és mehet és élvezheti a földbe épített pezsgőfürdőt. Ez egy kis munkát igényelhet, de teljesen megéri az erőfeszítést, és eléggé értékelni fogja az eredményeket. Csak ügyeljen arra, hogy elkerülje a kapkodást, és valóban az irányelvek betartására összpontosítson!

Kérdések?
close slider
×